More

  The Kid LAROI komt naar België en Nederland: Ticketverkoop start op vrijdag

  The Kid LAROI komt naar België en Nederland: Ticketverkoop start op vrijdag

  -

  Wat een goed nieuws. The Kid LAROI komt naar ons land! Hij kondigde zopas een tournee aan en die zal volgende lente ook in België en Nederland halt houden.

  Samen met Justin Bieber verovert hij wereldwijd de radio met zijn hit STAY. Ook solo staat de Australische zanger zijn mannetje, denk maar aan die andere hit WITHOUT YOU, de song waar iedereen hem mee leerde kennen. Er heerst geen twijfel over dat The Kid LAROI aan een steile opmars bezig is en weldra alleen nog maar op grote festivals of in arena’s zal spelen.

  In de lente van volgend jaar komt The Kid LAROI naar Europa. Hij zal met zijn End Of The World-tour langs onder andere Kopenhagen, Oslo, München en Zürich trekken. The Kid LAROI zal ook in de Benelux te zien zijn. Op 16 april 2022 staat hij in de Melkweg, Amsterdam. Op 17 april is hij te zien in 013 in Tilburg. Op 18 april zal de zanger optreden in de Brusselse concertzaal La Madeleine.

  De ticketverkoop start op vrijdag 17 september om 10 uur. Vermoedelijk zullen de tickets zeer snel uitverkocht zijn. Zo is in La Madeleine slechts plek voor maximaal 1.500 toeschouwers. Ook de andere concertzalen beschikken over een soortgelijke capaciteit. Een ticket in La Madeleine kost 35,97 euro.

  Tickets & info: livenation.be. Tickets voor de Nederlandse shows via www.ticketmaster.nl.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie