More

  The Faim komt naar Den Eglantier met State Of Mind World Tour

  Advertentie

  -

  Misschien ken je ze nog niet, maar daar zal snel verandering in komen. The Faim is goed op weg om internationaal door te breken. Op 21 augustus komen ze naar Den Eglantier in Antwerpen met hun ‘State Of Mind Tour’.

  The Faim bestaat uit vier jongens uit Perth, Australië, die alternatieve poprock maken. Ze zijn al bezig vanaf 2014, maar pas in 2018 brachten ze hun debuutsingle ‘Saints Of The Sinners’ uit. Voor de tekst van dat nummer kregen ze de hulp van Pete Wentz van Fall Out Boy.

  Sindsdien is het heel snel gegaan. Zo stond de band al in het voorprogramma van PVRIS, Hands Like Houses, Sleeping With Sirens, Against The Current en Andy Black. Ze speelden al op verschillende Europese festivals zoals Reading & Leeds, Slam Dunk en Download Festival. En deze week kondigden de vier hun tweede wereldtournee aan, waarmee ze dus op 21 augustus in Antwerpen staan.

  Wanneer je hun muziek begint te luisteren, zou het wel eens kunnen dat de stem van zanger Josh Raven je bekend voorkomt. Dat komt doordat de band het nummer ‘One Way Or Another’ van Blondie coverde voor een reclame van Coca-Cola die ook bij ons te zien is.

  Tickets en info op Eventbrite

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer