More

  Tessa Dixson keert anderhalf jaar na debuutplaat terug met nieuwe muziek: Ontdek single ‘Creep

  Advertentie

  -

  Tessa Dixson is terug. Door haar plaat een aantal uur voor de start van de lockdown te hebben uitgebracht, kreeg haar debuutplaat nooit de erkenning die ze verdiende. Met Creep waagt ze zich aan een nieuwe start. Het is onze NXTPOP Must Discover.

  De Brusselse met Amerikaanse roots, Tessa Dixson, bracht afgelopen jaar op 13 maart haar debuutplaat Genesis uit. Het werd een album dat op lovende kritieken kon rekenen, maar door de pandemie niet zijn volledige potentieel kon benutten. Anderhalf jaar na de plaat brengt Dixson nieuwe muziek uit, die klinkt als een nieuw hoofdstuk voor de zangeres.

  Op het nieuwe Creep klinkt Dixson vertrouwd, maar tegelijkertijd vernieuwend. De song schreef ze twee jaar geleden met producer Planet 1999 en deed haar “van binnenuit lachen”. Voor Dixson is het “de eerste keer dat ik het pad volgde dat ik wou volgen”. Op Creep lijkt Dixson afstand te nemen van het universum dat ze op Genesis bracht. Als een hybride, geëvolueerde versie van de songs die ze op ep Abyss bracht, markeert de Brusselse met Creep misschien haar echte start. Die zou meer dan verdiend zijn.

  Ze staat op 27 september in AB. Tickets zijn nog steeds beschikbaar.

   

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer