More

  Tessa Dixson en Taska Black maken de gedroomde samenwerking op single ‘Found Myself’

  Tessa Dixson en Taska Black maken de gedroomde samenwerking op single ‘Found Myself’

  -

  De Antwerpse producer en de Brusselse singer-songwriter Tessa Dixson behoren tot de rijzende sterren van de Belgische popscene. Ze brengen met ‘Found Myself’ samen een hit in wording uit.

  Tessa Dixson maakte dit jaar furore met haar debuutplaat ‘Genesis’. Taska Black – Joachim Gorrebeeck in het echte leven – verovert wereldwijd de hitlijsten. Zijn vorige single ‘Easier’, samen met Emily Vaughn, beklimt de radio charts in de VS. Hij wordt in de VS op onder andere iHeart Revolution, SiriusXM BPM en Music Choice Dance gedraaid.

  Nu besloten de talenten om de krachten te bundelen. Het is voor Taska de eerste keer dat hij samenwerkt met een andere Belgische artiest. Over het creative proces en het samenwerken aan het nummer voegt Taska toe: “Dit nummer is extra speciaal voor mij, omdat ik een grote fan ben van Tessa’s werk en stem, en het was fantastisch om samen met een Belgische artiest te werken”.

  Gedroomde samenwerking

  De man heeft dan ook gelijk. Het is de gedroomde samenwerking, waarop we aan het wachten waren. Het geheel klinkt heerlijk door de zachte, doch krachtige vocalen van Tessa Dixson en de verslavende beats van Taska. ‘Found Myself’ verkent de persoonlijke realisaties die terug blijven keren rondom het beëindigen van relaties. Tessa vertelt: “Het verliezen van opgebouwde liefde lijkt een lange en eenzame weg, terwijl het eigenlijk de ruimte biedt om jezelf te ontdekken en om krachten te realiseren die je dacht verloren te hebben. In je hoofd versmelten je gedachten, alles wat je wil is naast de persoon staan met wie je je leven gedeeld hebt. Het leek ondenkbaar dat je elkaar als vreemden zou zien in een oogwenk, ten minste ben je nu geen vreemde meer voor jezelf.”

  Taska voegt toe: “Zoals in bijna al mijn muziek laat ik de betekenis van het nummer open voor eigen interpretatie. (…) Voor mij gaat het ook over eerlijk zijn naar jezelf toe over de relaties die je hebt, en dat je doet wat goed is voor jezelf en wat je gelukkig maakt. Het gaat over zelfreflectie en de oneindige cyclus van het vinden en verliezen van jezelf in het leven.”

  Check ‘Found Myself’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie