More

  Televisie kopen? Dit zijn onze tips voor het EK Voetbal onder de 600 euro

  Advertentie

  -

  Op 11 juni gaat het EK Voetbal van start. Heb jij dringend nood aan een nieuwe televisie en wil je weten wat de beste kooptips zijn van het moment? Wij sommen drie toestellen op die de moeite waard zijn.

  Samsung Crystal UHD 55TU7100 (549 euro)

  ©️ Samsung

  Zoek je naar een monumentale televisie van 55 inch (140 cm) met een strak design? Samsung heeft wat je zoekt. Het toestel beschikt over Smart Hub, waardoor je allerlei apps kan laten afspelen op je televisie. Zo open je Netflix in een handomdraai, maar ook de Apple TV-app draait op dit toestel. Met een iPhone of iPad stream je beelden via AirPlay 2 rechtstreeks naar de tv. Het prachtige 4K-scherm ondersteunt ook HDR. Het toestel kan zo’n 17 miljoen kleuren weergeven.

  Bekijk de aanbieding bij Coolblue (aff.)

  Philips 43PUS8505/12 (467 euro)

  ©️ Philips

  Dit toestel van Philips is een 43 inch (109 cm) 4K LED-TV. Tegenwoordig is full HD al lang voorbijgestreefd en is een 4K-televisie het strikte minimum. Er bestaan vandaag de dag ook al 8K-televisies, maar die zijn erg duur. De Vlaamse televisiezenders bieden voorlopig nog geen 4K aan, maar streamingdiensten zoals Netflix beschikken over een grote catalogus aan 4K-content.

  Wat de Philips 43PUS8505 een goede koop maakt, is de aanwezigheid van HDR en het 10-bit scherm. Dat zorgt voor contrastrijke beelden die er nog realistischer uitzien. Het scherm is het meest kleurrijk van onze drie tips en kan tot 1 miljard kleuren weergeven. Het toestel beschikt tevens over het schitterende Ambilight systeem, waardoor de kleuren van het scherm ook op de muur geprojecteerd worden.

  Bekijk de aanbieding bij Bol.com (aff.)

  Samsung Crystal UHD 43TU7020 (439 euro)

  ©️ Samsung

  Met zijn 43 inch (109 cm) is de Samsung 43TU7020 even groot als het toestel van Philips. Wie op het budget let, kan dankzij dit toestel wat extra geld besparen. Ook dit toestel beschikt over een 4K-scherm en HDR. Ook de Samsung Smart Hub is op deze Samsung beschikbaar. Een nadeel aan Samsung is dat je niet beschikt over Ambilight. Ook kan het scherm door zijn 8 bit-paneel ‘slechts’ 17 miljoen kleuren weergeven.

  Bekijk de aanbieding bij Coolblue (aff.)

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer