More

  Tatiana en Lothar zijn derde koppel van ‘Blind Getrouwd’: “Ik had al heel snel gezien dat Tati supermooie ogen heeft”

  Advertentie

  -

  Vanavond was het weer tijd voor een huwelijk in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Tatiana en Lothar gaven het ja-woord in de tweede aflevering, ook Christophe en Nick stapten in het huwelijksbootje.

  Tatiana “Tati” (29, non-food verantwoordelijke) en Lothar (26, vertegenwoordiger) zijn het derde koppel in Blind Getrouwd. Op zondagavond waren de kijkers getuige van hun eerste ontmoeting op het gemeentehuis van Puurs-Sint-Amands. De klik leek er meteen te zijn en beiden hadden mooie woorden voor elkaar. Tati: “Ik was zeer blij. Ik dacht: yes! Een teddybeertje voor mij, zoals ik beschreven had. Mijn vriendinnen knipoogden ook allemaal naar me omdat ze wisten dat dat was wie ik verwacht had.” “Ik moet zeggen: ik voelde me zeer op mijn gemak. Totaal niet onwennig, het is onbeschrijflijk. Het is alsof we mekaar al gesproken hadden”.

  Supermooie ogen

  Lothar haalde meteen goede punten door een mooi boeket en een lief briefje voor Tati klaar te leggen bij aankomst in het gemeentehuis. En ook zij scoorde bij hem, in eerste instantie met haar mooie ogen. Lothar: “Ik had al heel snel gezien dat Tati supermooie ogen heeft. Dat was het eerste wat ik zag, dat is fantastisch.”

  Ook Christophe en Nick zeiden ‘ja’ in deze tweede aflevering. En met Tati en Lothar is ook het laatste Blind Getrouwd-koppel bekend: De 28-jarige Winnie uit Lier werd gekoppeld aan de 30-jarige Jonah uit Arendonk. Hoe hun eerste ontmoeting verloopt krijgen we te zien op zondagavond 1 maart.

  © VTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer