More

  Tate McRae brengt videoclip single ‘she’s all i wanna be’ uit

  Advertentie

  -

  Tate McRae brengt enkele weken geleden haar nieuwe single she’s all i wanna be uit. De Canadese bracht afgelopen weekend ook de videoclip van haar nieuwe song uit.

  De Canadese Tate McRae is niet meer weg te slaan van de radio. De uit Calgary afkomstige McRae wist op korte tijd 3,2 biljoen streams te verzamelen en zo’n 700 miljoen views. Ze werd als jongste muzikante op de Forbes 30 Under 30 lijst voor 2021 geplaatst. Na de release van wereldhit you broke me first, werkte ze samen met onder andere Khalid, DJ Regard en Troye Sivan.

  2021 sloot McRae af met single feel like shit en 2022 zette ze in met het gloednieuwe she’s al i wanna be. Je hoort de song al een tijdje op de radio, maar nu is er ook een videoclip. Voor de hit werkte McRae voor het eerst samen met Greg Kurstin. Hij schreef eerder al mee aan hits van Adele, Years & Years, SIA en vele andere bekende muzikanten. Tate gaat deze zomer op een Britse tour en trekt ook onder meer naar het bekende Amerikaanse festival Lollapalooza. Dit najaar zal ze ook te zien zijn als special guest op de Shawn Mendes’ Wonder: The World Tour 2022.

  Check de videoclip

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer