More

  Swedish House Mafia en The Weeknd brengen potentiele wereldhit ‘Moth to a Flame’ uit

  Advertentie

  -

  The Weeknd en Swedish House Mafia hebben de handen in elkaar geslagen voor een toekomstige wereldhit. Single Moth to a Flame is onze NXTPOP Must Discover.

  Swedish House Mafia kende tumultueuze jaren na hun stralende debuut. In 2013 splitte de band rond Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso. In 2018 vonden de bandleden elkaar opnieuw, waarna ze opnieuw aan het touren sloegen, maar de komst van nieuwe muziek bleef uit tot de release van singles It Get’s Better en Lifetime (feat. Ty Dolla $ign & 070 Shake). Ze wisselden de voorbije maanden bovendien van label en van management, maar kwamen zo wel in contact met The Weeknd. Zo is hun nieuwe manager Wassim Slaiby ook de co-manager van de Canadese popster.

  Vandaag brachten ze hun nieuwe single Moth to a Flame uit. Terwijl de vorige twee singles matige internationale successen opleverden, lijkt deze song gemaakt om een wereldhit te worden. De song klinkt als een ultieme wisselwerking waar zowel Swedish House Mafia, als The Weeknd hun stijl in kwijt kunnen. De song zal ook te vinden zijn op Paradise Again, dat wordt het debuutalbum van Swedish House Mafia en zal in 2022 verschijnen.

  Sportpaleis in 2022

  Er is bovendien nog meer goed nieuws, want Swedish House Mafia zal op zaterdag 29 oktober 2022 in het Sportpaleis optreden naar aanleiding van hun Paradise Again Tour. De ticketverkoop start op vrijdag 29 oktober om 10 uur. The Weeknd kondigde eerder deze maand aan zijn arenatour om te ruilen voor een stadiontour. Zo werd de show in het Sportpaleis geannuleerd. De stadiontour zou in de zomer van 2022 van start gaan.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer