More

  Sven De Ridder Company laat de moed niet zakken en blijft spelen ondanks nieuwe beperkingen

  © Sven De Ridder Company

  Sven De Ridder Company laat de moed niet zakken en blijft spelen ondanks nieuwe beperkingen

  -

  Door de maximumcapaciteit van 200 personen dreigen veel theater- en concertzalen hun deuren nogmaals te moeten sluiten. De nieuwe maatregelen zijn opnieuw een slag in het gezicht voor de cultuursector. De Sven De Ridder Company probeert optimistisch te blijven en gaat gewoon door.

  De musical Daens, The Sound Of Music, De Studio 100 Rewind Party en ga zo nog maar even door. Al deze voorstellingen moeten voor onbepaalde duur uitgesteld worden. De cultuursector ligt opnieuw stil.

  De moed niet laten zakken

  De Sven De Ridder Company, het theaterproductiehuis van Sven De Ridder, probeert de moed toch niet te laten zakken. Hun kerstvoorstelling Kerstekinderen gaat gewoon door, zij het met slechts 200 personen. Zo willen ze er samen met het publiek toch een aangename kerstperiode van maken.

  “De Sven De Ridder Company laat de moed niet zakken. Wij gaan spelen!!! Alle voorstellingen van onze kerstkomedie KERSTEKINDEREN in het Fakkeltheater gaan door.
  We houden ons aan een bezetting van 200 personen. Dus wacht niet te lang om te reserveren want het aantal nog beschikbare plaatsen is beperkt”, laat het productiehuis weten.

  De voorstelling Kerstekinderen speelt van 9 december tot 9 januari in het Fakkeltheater in Antwerpen.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer