More

  Suzan & Freek komen op zaterdag 16 mei 2020 naar Trix, Antwerpen!

  Advertentie

  -

  Suzan & Freek hebben een enorm succesvol 2019 achter de rug: Met hits in de charts, uitverkochte shows in Nederland en België, en afgelopen weekend nog opener bij BLØF in Lotto Arena. Het hitduo keert in 2020 terug naar de poppodia met een nieuwe clubtour. In april geven ze tien optredens in Nederland, en het geliefde Vlaanderen slaan ze niet over. Op zaterdag 16 mei staan Suzan & Freek in Trix in Antwerpen. Bijzonder aan de nieuwe clubtour is dat het duo voor het eerst op tour gaat met band!

  Nog voor hun hits “Als Het Avond Is” en “Blauwe Dag” waren Suzan & Freek al een livefenomeen. Met hun optredens wist het duo elke show weer meer publiek aan zich te binden. Met optredens op grote en gerenommeerde festivals als Paaspop, Sziget en Concert at SEA bewezen zij de grote massa moeiteloos te kunnen raken. Dat resulteerde in een #2 chartentry bij release van hun langverwachte debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’ in België. Ze moesten enkel The Beatles voor laten gaan.

  Met deze liedjes op zak gaan ze weer de clubs in. Ditmaal voor het eerst samen met band. “Wij willen het publiek elke keer weer verrassen”, zo zegt Suzan. “Tijdens de theatertour die vanavond van start gaat nodigen we de mensen als het ware bij ons thuis uit. Een intieme ervaring, waarvoor we de liedjes van ons debuutalbum dusdanig hebben gearrangeerd dat ze ook werken als wij ze semi-akoestisch met zijn tweeën uitvoeren.” Freek voegt toe dat het optreden met band een heel nieuwe dynamiek geeft en dat deze optredens dus ook heel anders zullen zijn dan wat ze in de theaters brengen. “Tot nu toe hebben we altijd met zijn tweeën op het podium gestaan, met band kunnen we uitpakken en het publiek een heel andere kant van onszelf en van onze nieuwe liedjes laten horen. We vinden allebei spelen voor mensen gewoon het heerlijkste wat er is ”.

  Tickets & info: www.proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer