More

  Summer Nights Fever Festival voegt nieuwe namen toe (+ win een duoticket voor Het Zesde Metaal)

  © Summer Nights Fever Festival

  Summer Nights Fever Festival voegt nieuwe namen toe (+ win een duoticket voor Het Zesde Metaal)

  -

  Het Summer Nights Fever Festival in Lessines ligt vlak over de taalgrens, maar is door zijn sterke affiche een bezoek meer dan waard. Het festival voegde zopas enkele nieuwe namen toe. Onder meer Balthazar, Milow en Hooverphonic zijn er de komende weken te zien.

  Langs een zijtak van de Dender en in de schaduw van het 16e-eeuwse Hôtel-Dieu vind je deze zomer een muzikale parel. Het geboortedorp van René Magritte is namelijk de locatie voor het Summer Nights Fever Festival. Op enkele kilometers van Geraardsbergen speelden afgelopen maand een heleboel sterke namen, zoals The Bony King, Jasper Steverlinck, Meskerem Mees. Ook het Roots & Roses-festival werd er georganiseerd.

  Het podium staat opgesteld op de rivier, waarrond het publiek op meubels van gerecycleerd hout, afgedankte verkeersborden en op stoelen en tafels van wie weet waar zit. Het prachtige festivalterrein bevindt zich op enkele tientallen meters van het centrum van Lessines, maar lijkt zich toch midden in de natuur te bevinden. Per eiland is er plaats voor 8 personen of meer, indien ze uit dezelfde bubbel komen.

  Nog heel de maand augustus staan er tal van topnamen op de planning. Zo hebben ze, na de afgelasting van Pukkelpop, de enige Belgische show van Balthazar te pakken. Ook o.a. Ruben Block, Girls in Hawaii, BRNS, Hooverphonic, Het Zesde Metaal, Milow en Axelle Red zijn er in augustus te zien. Meer informatie via www.ticketmaster.be.

  Line-up: 

  6 augustus: Hooverphonic (uitverkocht)
  7 augustus: Female Metal League Fest
  10 augustus: Het Zesde Metaal
  13 augustus: Milow
  14 augustus: Typh Barrow
  15 augustus: Sons Intensifs
  19 augustus: Balthazar
  20 augustus: Wim Mertens
  21 augustus: Axelle Red
  26 augustus: Ruben Block
  27 augustus: 20ste verjaardag van Skarbone
  28 augustus: Girls in Hawaii

  Win een duoticket

  Wil jij graag eens naar Summer Nights Fever Festival? Geen zorgen, want je kan bij NXTPOP een duoticket winnen voor de show van Het Zesde Metaal. De band rond Wannes Cappelle – bekend van Ploegsteert, Naar De Wuppe en Gie Den Otto En Ik – staat op dinsdag 10 augustus op het festival.

  Wil je deelnemen aan de wedstrijd? Like eerst en vooral onze Facebook-pagina en onze Instagram. Stuur een mailtje met je naam en telefoonnummer, screenshots van beiden likes (Facebook en Instagram) naar wedstrijd@nxtpop.be en geef een antwoord op deze vraag: hoeveel deelnemers zijn er aan deze wedstrijd op de afsluitdatum? De wedstrijd loopt tot 6 augustus, 12 uur.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer