More

  Suikerspin werd vanavond ontmaskerd in ‘The Masked Singer’: wist jij wie het was?

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Vanavond streden de overgebleven vier figuren voor de drie finaleplekken in ‘The Masked Singer’. Net voor de finale werd Suikerspin ontmaskerd.

  Met nog een week te gaan, zit ‘The Masked Singer’ er bijna op. Vanavond moest opnieuw een figuur het programma verlaten, extra pijnlijk vlak voor de grote finale. Uiteindelijk kreeg Suikerspin het minste stemmen van het studiopubliek en het digitale thuispubliek en moest ze het masker onverbiddelijk afzetten.

  Bekijk de onthulling van Suikerspin

  Net bevallen op het podium

  Onder het masker zat niemand minder dan Eén-presentatrice Nora Gharib. Extra opvallend omdat Gharib vlak voor de opnames beviel van een dochtertje. Ze stond dan ook al 8 dagen na haar keizersnede te repeteren op het podium van ‘The Masked Singer’. Gharib nam de baby dan ook mee naar de opnames. “De baby was er altijd bij. Aan haar heb ik mijn deelname ook verklapt, want zij kan toch niet veel zeggen”, klonk het in de halve finale.

  Normaal gesproken zou Gharib 8 maanden zwanger geweest zijn op het moment van de opnames. Het kleurrijke rokje werd zo hoog opgetrokken dat haar bolle buik niet te zien zou zijn. Door het coronavirus werden de opnames van ‘The Masked Singer’ uitgesteld, waardoor Gharib acht dagen na haar keizersnede in de studio stond. “Als ik er nu over nadenk vind ik mezelf echt wel zot”, vertelt ze in ‘Behind The Mask’ op VTM GO.Maar ik voelde mij keigoed in mijn vel, er werd rekening gehouden met de choreografie en de liedjes en de baby was er ook altijd bij. Het is heel vlotjes gegaan.

  Volgende week is het tijd voor de grote finale van ‘The Masked Singer’, daarin zien we voor een laatste keer Duiker, Wolf en Koningin.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie