More

  Beeld: Studio 100

  Studio 100 Singalong in Sportpaleis: wat mag je verwachten?

  -

  Vrijdag vindt de eerste show plaats van de Studio 100: Singalong. James Cooke en Gert Verhulst nemen je mee door een avond meezingen met de grootste nostalgische Studio-100 hits. 

  Na de ‘Throwback thursday in het Sportpladijs’ in 2017, en ‘Rewind Party’ van vorig jaar ook in het Sportpaleis zet ook dit jaar Studio 100 weer een nostalgische party op de agenda. James en Gert brengen samen met speciale gasten heel wat nummers uit je kindertijd.  Alle acts van die avond werden ondertussen al aangekondigd, namelijk; Het Huis Anubis, Amika, K3 en Mega Mindy. De avond wordt afgesloten met een DJ-set van Omdat Het Kan!

  De eerste naam die werd aangekondigd, en ook meteen voor een stormloop op de tickets zorgde, was het Het Huis Anubis. De serie liep ten einde in 2009, maar is tot op de dag van vandaag zeer populair. Met 404 afleveringen, 2 films, 3 theatershows, een eigen achtbaan, 7 boeken én een spin-off is het één van de grootste en succesvolste producties van Studio 100 ooit.

  Actrice Loek Beernink, die de hoofdrol Nienke vertolkte was vorige week nog te gast in De Tafel van Gert om te spreken over haar verleden bij Anubis en de negatieve gevolgen die dat teweeg bracht. Loek en de rest van de cast hebben alvast heel veel zin om nog eens op het podium te staan. Amika is de tweede naam die werd aangekondigd. Niet het paard zelf, maar hoofdrolspelers Moora Vander Veken en Niels Destadsbader die respectievelijk Merel en Olivier speelden komen de grootste hits van de serie meezingen. De serie zelf ging over Merel de Ridder die een bijbaantje vindt op een manege De Paardenhoeve, waar ze het paard Amika ontmoet die ook haar beste vriend wordt. Verder komen ook Studio-100 klassiekers K3 en Mega Mindy optreden.

  De laatste tickets zijn nog beschikbaar voor de shows op 1, 7 en 8 december via www.studio100.com

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie