More

  Studio 100 maakt hoofdcast bekend van sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ in Plopsaland De Panne

  -

  Vandaag waren wij aanwezig op de castvoorstelling van sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. De musical is vanaf 2 juli exclusief te zien in het Plopsa Theater in De Panne.

  Eerder al werden Ianthe Tavernier en Michiel De Meyer voorgesteld als Sneeuwwitje en de prins. De rol van de boze koningin zal afwisselend ingevuld worden door Karen Damen en Ruth Beeckmans. Vandaag werd ook de rest van de cast bekend gemaakt, namelijk de zeven dwergen die gespeeld zal worden door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk. De rol van lakei zal vertolkt worden door Manu Van Acker, onder andere gekend van MNM. Voor hem is het zijn debuut in de musicalwereld.

  De Plopsa Express nam ons mee op een reis door de verschillende zones van Plopsaland De Panne, om zo kennis te maken met de volledige cast, die allemaal werden voorgesteld in kostuum. Op het einde werden foto’s gemaakt met de voltallige cast.

  Sneeuwwitje kan je vanaf 2 juli gaan bekijken in het Plopsa Theater in De Panne. Ideaal om te combineren met een overnachting in het fameuze Plopsa Hotel. Tickets en info vind je via www.sneeuwwitje.live.be .

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie