More

  Dunkin’ Donuts komt eindelijk naar Gent (en je kan opnieuw één jaar gratis donuts winnen)

  Advertentie

  Er is groot nieuws voor Gentse donut-liefhebbers. Op woensdag 21 april opent de Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts een nieuwe winkel in Gent én je kan er één jaar lang gratis donuts winnen.

  Het is eindelijk zover! Na de opening van vestigingen in Wijnegem, Brussel, Antwerpen en Ottignies-Louvain-la-Neuve komt er nu ook in Gent een winkel van Dunkin’ Donuts. Zo zullen Oost-Vlaamse (en West-Vlaamse) fans de Amerikaanse lekkernij dichtbij huis kunnen proeven. De keten zal zijn intrek nemen op de Langemunt 33, tot voor kort werd dat pand gebruikt door juwelier Pandora.

  Om de opening van de nieuwe winkel te vieren geeft de keten, aan 50 gelukkigen, één jaar lang gratis donuts weg. Win je? Dan mag je iedere week een box met 6 donuts ophalen. Wat moet je daarvoor doen? Eerst en vooral moet je via de webshop 1 doos met 12 donuts bestellen en die moet je op 21 april ophalen in de Gentse winkel. Enkel de eerste 50 ordernummers winnen een jaarkaart. Verder dien je ook hun Instagram-account te volgen en moet je de DunkinNLBE app downloaden.

  Ook gratis donuts voor aanschuivers

  Grijp je naast de jaarkaart gratis donuts? Dan heeft Dunkin’ nog een andere verrassing in petto. Zo geven ze, op woensdag 21 april, aan de eerste 50 klanten die om 8 uur ’s ochtends en 5 uur ’s avonds aan de winkel staan een box met 6 donuts weg. Je zal dan ook wel 12 donuts moeten kopen. Krijg jij ook al honger?

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Dunkin’ Belgium (@dunkinbe)

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer