More

  Stromae verrast met show live uit te zenden op TikTok

  © Emma Van Avermaet

  Stromae verrast met show live uit te zenden op TikTok

  -

  Met nog slechts enkele dagen te gaan tot de release van zijn nieuwe album Multitude verraste Stromae zondagavond TikTok met een liveshow.

  Fans van Stromae konden vanavond een glimp opvangen van de shows die hij naar aanleiding van zijn nieuwe album Multitude zal brengen. Nadat de man afgelopen week in Paleis 12 zijn eerste concert in jaren speelde – en ook afgelopen donderdag in de Parijse Accor Arena – deed hij dat zondagavond over in de Amsterdamse AFAS Live.

  Al konden fans zonder tickets ook de avant-première van zijn tour volgen. Want eerder op de dag kondigde Stromae via Instagram aan dat zijn show uitgezonden zou worden op TikTok. Rond 21 uur konden liefhebbers van Stromae op zijn TikTok-kanaal een opname van de show in Parijs bekijken.

  TF1 interview

  Het is niet de eerste keer dat Stromae met een verrassing komt, want enkele weken geleden begon hij tijdens een interview op TF1 plots te zingen en stelde – op die manier – zijn single L’enfer in première voor. Die zet werd niet door iedereen geapprecieerd, want zowel in Vlaanderen als in Frankrijk leverde dat hem en de zender kritiek op.

  Het nieuwe album Multitude verschijnt op 4 maart. Deze zomer gaat hij op festivaltour met passages op Werchter Boutique, Les Ardentes en Lowlands. Pas in het voorjaar van 2023 speelt hij arenashows in ons land.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer