More

  Stromae maakt in 2022 comeback met concert op Werchter Boutique

  Advertentie

  -

  Na een lange pauze keert Stromae eindelijk terug. Het was al langer bekend dat de man achter hits Papaoutai en Alors On Danse een comeback plande, maar nu zijn eindelijk ook de eerste data aangekondigd. 

  Stromae is terug. Na de release van zijn tweede studioalbum Racine Carée in 2014 werd het stil rond de Brusselse artiest. Hij stortte zich op de lancering van zijn modelabel Mosaert en keer in 2018 kortstondig terug met single Défiler. Datzelfde jaar werkte hij ook samen met Orelsan voor La pluie. Nadien was het opnieuw een jaar wachten, maar toen werkte hij samen met de wereldsterren van Coldplay voor song Arabesque. 

  2022 wordt het jaar van zijn grote terugkeer. Wanneer er nieuwe muziek zal verschijnen, is nog onbekend, maar wat we wel al zeker weten, is dat Stromae op zondag 19 juni 2022 eendagsfestival Werchter Boutique zal headlinen. Al zal dat niet de enige show zijn voor Stromae, want op 10 juli zal hij ook te zien zijn op Les Ardentes. De ticketverkoop voor Werchter Boutique 2022 start op woensdag 13 oktober om 10 uur via www.ticketmaster.be. Een ticket zal 92 euro kosten. De ticketverkoop van Les Ardentes start op maandag 11 oktober om 11 uur via www.lesardentes.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer