More

  Stromae kondigt nieuw album ‘Multitude’ en tour in 2022 en 2023 aan

  Stromae kondigt nieuw album ‘Multitude’ en tour in 2022 en 2023 aan

  -

  Stromae komt in 2022 met een nieuw album. Hij kondigt bovendien een tour aan en vanavond is hij te zien in een Amerikaanse talkshow.

  Het is al van 2013 geleden dat Stromae zijn immens succesvolle album Racine carrée uitbracht. Na jaren stilte, maakte Belg van Rwandese afkomst, in oktober, zijn comeback met single SantéVolgend jaar mogen we alvast veel nieuwe muziek verwachten, want dan verschijnt de derde langspeler van Stromae.

  We weten nu al dat het album twaalf songs zal bevatten, waaronder Santé. Ook de titel en de releasedatum van het nieuwe album kennen we al. Zo zal het album Multitude heten en verschijnt het op 4 maart 2022. Onze Belgische superster mikt nu ook op de Verenigde Staten. Zo is hij vanavond te zien in The Tonight Show with Jimmy Fallon. Met album Racine carrée speelde hij ook shows in de VS en Canada, waaronder een passage in Madison Square Garden in New York. Hij was de eerste Belgische soloartiest die een show in de legendarische arena speelde.

  Op tour in 2022 en 2023

  Volgend jaar gaat Stromae tevens op tour. Naast een heleboel Europese festivals, waaronder NOS Alive, Werchter Boutique en Les Ardentes, speelt hij ook in Paleis 12 en in de Amsterdamse AFAS Live. Ook in Frankrijk speelt hij enkele shows in 2022. Heb je naast tickets gegrepen voor de shows in 2022? Dan kan je hem in de lente van 2023 opnieuw aan het werk zien in Paleis 12. Zo speelt hij op 15, 16 en 17 maart 2023 concerten in de Brusselse arena. Ook een heleboel andere data in Frankrijk en Zwitserland werden aangekondigd. Meer informatie via www.stromae.com.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer