More

  Streamingdienst Disney+ komt vanaf september naar België

  -

  Het is eindelijk bekend. Disney+, dat is de streamingdienst van Disney, zal vanaf september in ons land beschikbaar zijn. Dat maakte Disney zelf bekend in een boodschap op Twitter.

  Fans van de oude én nieuwe Disneyklassiekers kunnen beginnen uitkijken naar het najaar. Netflix maakte donderdag bekend dat de streamingdienst vanaf september beschikbaar zal zijn in ons land. In Nederland was de streamingdienst reeds vanaf november beschikbaar. Met Disney+ wilt het entertainmentbedrijf de concurrentie aangaan met Netflix, maar is Disney+ de moeite waard en hoeveel kost het?

  Welke content?

  Uiteraard vind je bij Disney+ een heleboel Disney- en Pixar-titels, gaande van ‘Toy Story 3’, ‘Up’ tot ‘Wall-E’. Daar zullen vooral de kleintjes uren zoet mee zijn, maar ook volwassenen kunnen op Disney terecht voor heel wat films en series. Uiteraard is de catalogus in de verste verte niet zo uitgebreid als die van Netflix, maar er is toch heel wat interessants te vinden.

  Zo kan je bijvoorbeeld ‘The Simpsons’ streamen, maar ook heel wat Marvel-content, zoals topfilm ‘Avengers: Infinity War’. Dankzij National Geographic zijn een heleboel sterke documentaires op Disney+ beschikbaar.

  Prijs

  In Nederland is Disney+ beschikbaar aan 6,99 euro per maand of aan 69,99 euro op jaarbasis, dat zal vermoedelijk ook zo in ons land zijn. De nieuwere content is tevens beschikbaar in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit, namelijk 4K HDR.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie