More

  Stem vanaf nu op je favorieten voor de ‘Kastaars!’

  Advertentie

  -

  De Kastaars!, dé mediaprijzen voor Vlaams tv-, radio- en onlinetalent vinden dit jaar opnieuw plaats op zaterdag 27 januari in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Het is de tweede editie waarbij dit keer de prijzen worden uitgereikt voor het jaar 2023. De presentatie is opnieuw in handen van Koen Wauters (VTM), Danira Boukhriss (VRT) en Gert Verhulst (PlayMedia), die georganiseerd wordt door de drie grote mediagroepen van Vlaanderen.

  Vanaf vandaag kan je dus stemmen op jouw favorieten binnen de categorieën: mediapersoonlijkheid, televisieprogramma, nieuwkomer, fictiereeks, radioprogramma, podcast en online persoonlijkheid via www.stemmen.kastaars.be . Andere categorieën worden door de vakjury gekozen en op de liveshow bekendgemaakt.

  De eerste Kastaar! is inmiddels al uitgereikt door de vakjury, namelijk in de categorie ‘Impact’. Die prijs gaat naar de VRT-reeks ‘Godvergeten’, die het misbruik in de katholieke kerk aankaartte. In Vlaanderen werd de serie emotioneel onthaald, en was het ook de aanleiding van een nieuw maatschappelijk debat.

  De Kastaars! kan je live volgen op zaterdag 27 januari 2024 vanaf 20u op Play 4, VRT 1, VTM, HLN, VRT MAX, VTM GO en GoPlay.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer