More

  © VTM

  Staf Coppens trekt met gezin naar Zweden om camping uit te baten: “Doeme toch, het is een grote stap!”

  Gerelateerde artikels

  -

  Wat als je emigreert naar Zweden om er een nieuw leven op te bouwen? Dat is de vraag die presentator Staf Coppens de komende weken zal beantwoorden in het nieuwe VTM-programma Camping Coppens – Op weg naar Zweden.

  Afgelopen jaar raakte bekend dat Staf Coppens Vlaanderen zou inruilen voor Zweden. Samen met zijn gezin trekt Staf naar Scandinavië om er een camping uit te baten. Het betekent een grote ommekeer in het leven van het gezin Coppens. Zo betekent de verhuis voor kinderen Beau en Nora ook hun laatste schooldag in België.

  Zo is Beau net begonnen in het eerste middelbaar, al valt voor hem dat afscheid wel goed mee. Maar voor dochter Nora ligt dat toch anders: “Voor Nora is dat het afsluiten van het zesde studiejaar, nu op dit ogenblik”, beseft Staf. “Dit zijn wel momenten waarop je beseft: doeme toch, het is een grote stap.”

  Hoe groot de droom ook is, die loopt niet meteen van een leiden dakje. Zo loopt een eerste prospectie niet geweldig af. Al brengt het toeval hun wel naar een gedroomde locatie: Camping Grinsby, nota bene de plek waar ze verliefd werden op Zweden. De eigenaar wil het stukje paradijs aan het Stora Bör-meer – inclusief twee eilanden – verkopen. Staf en Monique doen een bod en zo wordt het uiteindelijk de locatie voor Camping Coppens.

  Vanaf maandag 5 april is Camping Coppens – Op weg naar Zweden te zien op VTM.

  Check de trailer

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie