More

  ‘Squid Game’ komt met seizoen 2, volgens bedenker Hwang Dong-hyuk

  © YOUNGKYU PARK / NETFLIX

  ‘Squid Game’ komt met seizoen 2, volgens bedenker Hwang Dong-hyuk

  -

  Squid Game komt terug met een tweede seizoen. Dat zei de bedenker en regisseur aan AP. Netflix heeft het nieuws voorlopig nog niet bevestigd.

  Lees ook: RECENSIE | Levensgevaarlijke kinderspellen met miljoenen op het spel

  Het verhaal van Squid Game leek na het eerste seizoen uitverteld. Maar de Zuid-Koreaanse reeks zou dan toch terugkeren met een tweede seizoen. Dat zei bedenker Hwang Dong-hyuk aan AP. Eerder vertelde de regisseur en bedenker aan Deadline dat hij aan een verhaal aan het werken was, maar nu bevestigde hij dus de komst van een tweede seizoen.

  In de fictiereeks volgen we 456 kandidaten die deelnemen aan een spel waar een gigantische hoofdprijs van 45.6 biljoen won (33 miljoen euro) op het spel staat. Wat ze niet weten is dat de schijnbaar simpele kinderspelletjes die ze hoeven te spelen, bij een overtreding van de regels, de dood tot gevolg hebben.

  Het einde van het eerste seizoen liet ietwat de deur open voor een nieuw seizoen. Netflix zal vermoedelijk ook vragende partij zijn voor een nieuw seizoen van Squid Game. Zo brak de reeks record na record. Maar liefst 111 miljoen huishoudens keken naar de serie in de eerste 28 dagen na de lancering. De reeks brak zo het record van Bridgerton (82 miljoen huishoudens).

  LEES OOK: Real life Squid Game in Hasselt: “Voor jongeren is 100 euro veel geld”

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer