More

  Sprookjesmusical Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne: al meer dan 25 000 tickets verkocht na magische première!

  Advertentie

  -

  Vorig weekend ging de musical ‘Sneeuwwitje’ in première in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. De musical is deze zomer exclusief alleen daar te zien. Studio 100 maakte vandaag bekend de kaap van 25 000 tickets te hebben overschreden, wie dus nog wil gaan kijken zal snel moeten zijn.

  Wie kent het sprookje van Sneeuwwitje nu niet? Het verhaal van het prachtige meisje met de parelwitte huid en lange zwarte haren maar ook van de boze stiefmoeder en de bekende slagzin ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?‘. Studio 100 nam het sprookje van de Gebroeders Grimm in 1998 en 2005 al naar Vlaanderen met een betoverende musical, nu heel wat jaren later doen ze dat nog eens met een geheel nieuwe cast. De hernieuwing heeft ook heel wat verbeteringen qua decor. Zo zijn er grote vliegende LED schermen, worden er zeven locaties in het kasteel getoond en krijg je vier verschillende paleistuinen, drie boslocaties en het huisje van de dwergen te zien.

  Gert Verhulst: “De enthousiaste reacties laten zien hoeveel mensen deze tijdloze klassieker waarderen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we de magie van Sneeuwwitje met zoveel bezoekers mogen delen. Het belooft een bijzonder mooie zomer te worden in Plopsaland!”

  Eerder dit jaar waren wij al aanwezig bij de castvoorstelling, waarin bekend werd dat onder andere Ianthe Tavernier, Michiel De Meyer, Ruth Beeckmans, Karen Damen en Manu Van Acker een rol gingen spelen. Er zijn dus al heel wat tickets de deur uit. Wil je de musical met eigen ogen bewonderen? Koop dan snel je tickets via www.sneeuwwitje.live . De voorstelling loopt nog tot en met zondag 2 september in Plopsaland De Panne.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer