More

  Spotify Wrapped 2021 is er! Check welke jouw favoriete artiesten waren

  Spotify Wrapped 2021 is er! Check welke jouw favoriete artiesten waren

  -

  Het is een hoogdag voor muziekliefhebbers. Spotify heeft hun Wrapped 2021 uitgebracht, dat zijn de gepersonaliseerde lijstjes met welke artiesten en nummers jij dit jaar het meeste beluisterde.

  De eindejaarslijstjes breken aan, maar Spotify tilt dat al enkele jaren naar een hoger niveau met Wrapped. Dat zijn de gepersonaliseerde eindejaarslijstjes die ze voor alle gebruikers opstellen. Zo ontdek je wie jouw favoriete artiesten van 2021 waren, welke nummers je steevast op repeat gooide, maar ook van welke podcast je geen genoeg kon krijgen.

  Film en audio-aura

  Spotify heeft bovendien enkele leuke extra’s voorzien. Zo sommen ze op welke nummers je zou horen als je leven een film zou zijn. Zo kom je te welke de openingssong zou zijn, op welke muziek je een doelpunt zou scoren en de song waarop je een dance battle zou houden. Ook je audio-aura wordt bepaald en aan hoeveel genres je jezelf dit jaar waagde.

  Bovendien kom je te weten hoeveel minuten je muziek luisterde dit jaar en of je daar de gemiddelde Belg mee overtreft. Ben je benieuwd? Je kan Spotify Wrapped 2021 vinden in de app. Hij staat prominent op de homepagina van de app.

  Gedeelde lijstjes

  Op sociale media delen de mensen hun Spotify Wrapped 2021. Dat levert bij sommigen grappige conclusies op. Hieronder sommen we de beste op.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer