More

  Speelt Farah ook Eva naar huis op Wraakeiland van ‘Expeditie Robinson?

  Advertentie

  -

  Afgelopen donderdag werd Eva weggestemd door kamp Noord. Een herkansing krijgt ze op Wraakeiland, maar daar komt ze lijnrecht tegenover Farah te staan die keer op keer de afvaller naar huis speelt. 

  LEES OOK: Natassia krijgt het zwaar tijdens ijsproef op ‘Expeditie Robinson’

  Kamp Zuid won nipt de laatste eliminatieproef. ‘Dit is pieken op het juiste moment’, zegt Nelleke. Het was eindelijk aan kamp Noord om iemand weg te stemmen. Was Eva een verrassing? Voor haarzelf was het dat zeker. Ze krijgt een laatste kans op Wraakeiland, maar moet duidelijk wat bekomen van de mindgames van haar ex-kampgenoten.

  Is Farah te stoppen?

  Ondertussen stuurde Farah met Dennis voor de derde keer iemand naar huis. Is ze niet te stoppen, of begint de verveling en het alleen zijn haar parten te spelen? Beide kampen beginnen ook te kreunen onder de fysiek afmattende afvalrace. We zijn bijna twee weken ver, je zou voor minder.

  © VIER

  Met het oog op een volgende eliminatieproef, beginnen de kampbewoners al keuzes te maken. Natassia en Nelleke beseffen maar al te goed dat ze geen stemmen meer hebben. We weten dat er bij Kamp Noord twijfel was tussen Herman en Eva, maar wat nu Eva weg is? Irriteren ze zich nog steeds aan de enthousiaste uroloog? Iedereen zal zich vooral moeten blijven bewijzen in de volgende proef.

  Expeditie Robinson – donderdag om 20u35 bij VIER

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer