More

  ‘Snowpiercer’ seizoen 3 vanaf 24 januari 2022 te zien

  © Netflix / TNT

  ‘Snowpiercer’ seizoen 3 vanaf 24 januari 2022 te zien

  -

  Snowpiercer keert in januari terug met een derde seizoen. Dat maakt TNT bekend, dat is de zender die de rechten op de reeks in de Verenigde Staten heeft. Bij ons is de serie bij Netflix te zien. 

  Spoiler-alert: dit artikel bevat spoilers.

  In januari kunnen we kijken naar een nieuw seizoen van Snowpiercer. In het eerste seizoen van de reeks werd onthuld dat niet Mr. Wilford, maar wel Melanie Cavill de trein beheert. Layton ontdekte het nieuws en nam tijdens een revolutie controle over de trein. Al duurde de vrede niet lang, want in het tweede seizoen van de reeks dook Mr. Wilford ineens op samen met de dochter van Cavill. De bezieler van de trein was uit op wraak en Melanie leek dat aan het einde van het tweede seizoen te bekopen met haar leven.

  Zo zagen we hoe Melanie naar een onderzoeksstation ging, maar niet opgepikt werd door de trein. Op het einde van het tweede seizoen werd onthuld dat ze de wetenschappelijke data, die een aantal opwarmende plekken op aarde aanduidde, met de laatste restjes elektriciteit warm hield. Melanie zelf zou zichzelf laten doodvriezen hebben.

  Melanie in leven?

  Sindsdien is het uitkijken naar het derde seizoen. Dat zou vanaf maandag 24 januari te zien zijn, zo schrijft de Amerikaanse rechtenhouder TNT. Bij ons is de reeks op Netflix te zien. Voorlopig hebben zij nog geen datum gecommuniceerd, maar naar alle waarschijnlijkheid zal het derde seizoen ook rond die datum bij ons te zien zijn.

  Jennifer Connely zou opnieuw haar rol als Melanie Cavill hernemen, zo schreef TV Line. Dat zou erop kunnen wijzen dat Melanie toch niet dood is: zo zagen we aan het einde van het tweede seizoen geen lijk. Wie naar het artwork van de aankondiging kijkt ziet toevallig ook een derde paar voetstappen. Zou Melanie dan toch nog in leven zijn of keert ze terug voor flashbacks? We komen het (vermoedelijk) vanaf 24 januari te weten.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer