More

  © Netflix

  ‘Snowpiercer’: gebaseerd op de gelijknamige film te zien vanaf 25 mei op Netflix

  -

  Streamingdienst Netflix heeft opnieuw een veelbelovende serie klaarstaan. Vanaf 25 mei duiken we in de wereld van ‘Snowpiercer’. Vandaag werd de trailer gelanceerd.

  Het verhaal van ‘Snowpiercer’ ken je wel van de gelijknamige film uit 2013, die gebaseerd is op de Franse striproman Le Transperceneige’ van Jacques Lob. De futuristische actiethriller die vanaf 25 mei op Netflix zal verschijnen bestaat uit tien afleveringen, gebaseerd op de strip en de film.

  Zeven jaar nadat onze wereld is veranderd in een onherbergzaam bevroren gebied, reizen de laatste overlevenden rond op de Snowpiercer. Dat is een eeuwig rijdende trein die continue de wereld rondreist. Het klassensysteem, de sociale ongelijkheid en overlevingsdrang van de passagiers aan boord zorgt voor een ongezien heftige strijd in deze fascinerende televisiebewerking. 

  Award-winnende cast

  Vandaag heeft Netflix de langverwachte trailer gelost. De eerste twee afleveringen zijn vanaf maandag 25 mei te zien, met wekelijks nieuwe afleveringen vanaf 1 juni. De cast die bestaat o.a. Jennifer Connelly (A Beautiful Mind) en Daveed Diggs (Hamilton, Black-ish). Ook Alison Wright (The Americans), Mickey Sumner (Frances Ha, Battle of the Sexes) en Susan Park (Ghostbusters) zijn in de reeks te zien.

  De bekroonde schrijver en producent Graeme Manson, bekend van ‘Orphan Black’, is de showrunner en dient ook als uitvoerend producent samen met Scott Derrickson (Sinister, Doctor Strange), Matthew O’Connor (Continuum, Tin Man). Ook de oorspronkelijke producenten van de film Bong Joon Ho (Parasite), Miky Lee, Tae-sung Jeong, Park Chan-wook, Lee Tae-hun en Dooho Choi zijn van de partij. Een indrukwekkende cast voor en achter de schermen. Erg veelbelovend.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie