More

  Sluiting McDonald’s België door het coronavirus: geen drive-in, afhalingen of leveringen meer mogelijk

  Advertentie

  -

  Steeds meer bedrijven sluiten de deuren door het coronavirus. Laatste in dat rijtje is McDonald’s België. Zij dienden eerder ook hun burgerzaken te sluiten, maar konden wel openblijven voor drive-in, thuisleveringen of afhaalmaaltijden. Dat zal voorlopig niet meer mogelijk zijn, de keten sluit tijdelijk zijn deuren.

  In deze ongeziene situatie is de gezondheid en veiligheid van onze mensen en klanten altijd onze topprioriteit geweest. Daarom heeft McDonald’s België en zijn 23 franchisenemers, als gevolg van de verstrengde maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad, beslist om alle 87 restaurants tijdelijk te sluiten, ook de Drives, McDelivery en de mogelijkheid voor meeneemmaaltijden”, aldus Stephan De Brouwer, Managing Director McDonald’s Belgium in een persbericht.

  De Brouwer gaat verder: “We zijn ervan overtuigd dat we samen de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus kunnen winnen. We wensen onze medewerkers en onze franchisenemers uit de grond van ons hart te bedanken voor hun aanwezigheid, flexibiliteit en inzet de voorbije dagen om onze klanten met de glimlach te blijven bedienen in deze uitdagende omstandigheden. This is not a goodbye, it’s a #SeeYouSoon !”

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer