More

  Siska Schoeters verlaat Studio Brussel

  Advertentie

  -

  Siska Schoeters ruilt Studio Brussel in voor Radio 2, dat maakte de VRT zopas bekend. Vanaf 2 januari zal ze te horen zijn in het Radio 2-programma De Madammen, ze vervangt Britt Van Marsenille. Zij gaat voor Radio 2 andere projecten aan.

  Vaste waarde, Siska Schoeters neemt na 15 jaar afscheid van Studio Brussel. Vanaf 2 januari zal ze de plek van Britt Van Marsenille bij ‘De Madammen’ innemen. Van Marsenille blijft wel te horen op de zender, ze zal een vaste waarde blijven binnen Radio 2. In 2019 maakt Van Marsenille tevens een nieuw programma voor één: ‘Factcheckers‘, samen met Thomas Vanderveken en Jan Van Looveren.

  “Ik ben blij dat ik de afgelopen 15 jaar veel heb gekregen, maar ook veel heb kunnen geven aan Studio Brussel. Ik ben hier begonnen op mijn 21 en kan me geen leukere plaats inbeelden om op te groeien. Merci aan de luisteraars én de collega’s. Ik kom thuis uit een redelijk grote familie. Nu wil ik wel eens weten hoe die grootste familie eruitziet: spannend én exotisch!” Siska Schoeters

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer