More

  Single met valentijn? Met deze tips maak je er toch een leuke avond van

  -

  Het is weer zover, valentijn, de meest romantische dag van het jaar, voor koppels dan toch. Maar dat betekent niet dat je als vrijgezel in een hoekje moet wegkwijnen. Integendeel, het kan juist heel leuk zijn om single te zijn op Valentijnsdag. En als je nog niet weet wat te doen, dan hebben wij alvast wat suggesties voor jou op een rijtje gezet om er toch een fijne dag van te maken.

  Een marathon op Netflix

  Het voordeel van single zijn is dat je geen tijd hoeft te besteden aan een vriend of vriendin, waardoor je de hele avond heerlijk aan jezelf kunt besteden. Het is dus het ultieme excuus om de hele dag door je favoriete films of series te bingen. En vergeet natuurlijk de snacks niet, want op deze dag mag je jezelf ook in de watten leggen.   

  Plan een gezellige avond met vrienden

  Je bent waarschijnlijk niet de enige single in je vriendengroep. Dus trommel al die vrijgezellen in je vriendengroep op en organiseer een avond speciaal voor singles. Zorg voor heerlijke hapjes, lekkernijen en drankjes en maak er een leuk feestje van. Je zal zien, dat de single life helemaal zo slecht nog niet is!

  Lees een leuk boek of luister eens een boeiende podcast

  Maak van deze dag gebruik om eindelijk te ontspannen onder een dekentje met een goed boek en een warme thee of chocolademelk. Of neem de tijd om door je favoriete podcasts te bladeren en een boeiend verhaal te beluisteren. Tijdens het luisteren kun je zelfs andere productieve taken uitvoeren, zoals het opruimen van je kamer. Een win-winsituatie dus!

  Shoppen

  Terwijl alle stelletjes hun best doen om elkaar de mooiste en beste cadeaus te geven, kun jij jezelf even in de watten leggen. Ga eropuit voor een ontspannen dagje winkelen in de winkelstraat. Trakteer jezelf op die kledingstukken die al zo lang op je verlanglijstje staan.

  Maak je favoriete comfort food

  Wat is er nu leuker dan Valentijnsdag door te brengen met je grootste liefde? Eten!
  Stop even bij de supermarkt en haal alle ingrediënten om jouw favoriete gerecht te maken. Vergeet ook niet om een lekker dessertje mee te nemen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie