More

  © Warner Music / Sia

  Sia is terug met nieuwe single ‘Together’

  -

  De Australische singer-songwriter Sia is terug met nieuw werk. Vandaag bracht ze single ‘Together’ uit, afkomstig van haar volgende studioalbum. De song is tevens de soundtrack van een door haar geschreven én geregisseerde film.

  Het is op solovlak stil geweest rond Sia. Zo is het reeds van 2017 geleden dat de Australische haar kerstalbum ‘Everyday Is Christmas’ uitbracht. Langspeler ‘This Is Acting’, met o.a. singles ‘Cheap Thrills’ en ‘Alive’ dateert zelfs van een jaar eerder. Eerder dit jaar hoorden we haar aan het werk op de single ‘On’ van BTS. Afgelopen jaar werkte ze samen met Diplo en Labirinth om de groep LSD te vormen. Hun debuutalbum ‘Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD’ werd ondertussen meer dan een miljard keer gestreamd. 

  Soundtrack van ‘Music’

  Vandaag lanceert Sia haar gloednieuwe single ‘Together’ uit haar volgende studioalbum en film ‘Music. De song is slechts één van de tien nieuwe tracks die werden geschreven door Sia voor de film. Met de videoclip krijgen we meteen een voorproefje op Sia’s regiedebuut, met Kate Hudson, LeslieOdom Jr. en Maddie Ziegler in de hoofdrol. 

  In de film ‘Music’ volgen we Zu (Kate Hudson), die sinds kort nuchter is en die haar weg opnieuw probeert te vinden, wanneer ze plots te horen krijgt dat ze de enige voogd wordt van haar halfzus Music (Maddie Ziegler), een jong meisje met autisme. De film verkent twee van Sia’s favoriete thema’s: je innerlijke stem vinden en beseffen hoe belangrijk het is om familiebanden te smeden. Het script voor ‘Music’ werd geschreven door Sia en Dallas Clayton en is gebaseerd op een kortverhaal van Sia uit 2007. 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie