Shane Dawson is terug

Na meer dan drie maanden plaatste internetsensatie Shane Dawson op 30 januari een nieuwe video op zijn YouTube kanaal. Deze keer geen interview met een bekende persoon, maar iets wat hij in het verleden al vaker deed: Conspiracy theorieën. Op Twitter liet de YouTuber weten dat deel twee eraan komt op maandag 11 februari.

De YouTuber met meer dan 20 miljoen abonnees besloot om na zijn 8-delige Jake Paul serie een pauze te nemen. Samen met zijn co-editor Andrew Siwicki werkte hij gedurende meerdere maanden aan de Jake Paul serie en beiden hadden ze wat tijd nodig om te bekomen. Maanden later zijn ze nu terug met het eerste deel van een nieuwe 2-delige reeks waarin ze verschillende conspiracy theorieën bespreken. Onder andere IPhones, cartoons en de branden in California komen aan bod. Waarover deel twee zal gaan is nog niet bekend, maar Shanes fans kunnen alvast niet wachten om te zien wat volgt.

Hoewel eerst 6 februari als release datum voor deel twee werd vastgelegd, liet de YouTuber op 4 februari aan zijn kijkers weten dat ze tot maandag 11 februari zouden moeten wachten. Hij wou nog wat extra beeldmateriaal aan de video toevoegen. Bovendien laat hij ook weten dat de video een ‘filmlengte’ zal hebben en adviseert hij zijn kijkers om alvast aan snacks te beginnen denken.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in