Serie-tip: Netflix actie-thriller Bodyguard

© BBC / Netflix

Met de herfstvakantie in aantocht, komt Netflix met een topreeks op de proppen: Bodyguard. Deze keer geen zelf-geproduceerde reeks, maar een aangekochte Britse reeks van de BBC. Wie van een actie-thriller vol spanning houdt, heeft er een nieuwe favoriet bij. 

De Britse reeks Bodyguard staat vanaf vandaag op Netflix. De serie schiet vanaf de eerste aflevering meteen uit de startblokken, met een bromdreiging op een trein richting Londen. Ex-marinier en persoonsbeveiliger David Budd weet de aanslag te verijdelen en wordt ter promotie de lijfwacht van Julia Montague, de minister van Binnenlandse Zaken. Dat is het begin van zes afleveringen lang spanning, actie, plot wendingen en een vleugje romantiek.

Fans van Game of Thrones kunnen uitkijken naar de acteerprestaties van Richard Madden (Robb Stark – Game of Thrones), hij vertolkt namelijk de hoofdrol van David Budd. ‘Bodyguard’ is een echte aanrader, op Rotten Tomatoes haalt de serie 100%, het is tevens de best bekeken BBC-serie van de laatste tien jaar.

‘Bodyguard’ te bekijken op Netflix. Meer informatie: netflix.be

Volg voor meer

1 REACTIE

  1. Μy partner and I stumbled over here from a differеnt weЬ
    address and thοught I should ⅽheck thingѕ out.
    I like what I see so i am just following you. Look forward to lookіng at your ԝeb page
    yet again.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in