More

  Sergio Herman opent in april nieuw restaurant La Pristine in Antwerpen

  Advertentie

  -

  Sergio Herman opent vanaf april een nieuw restaurant in Antwerpen. In La Pristine combineert Herman het beste van Zeeland met de klasse en flair van Italië. 

  Het kloppend hart van de Modewijk in Antwerpen krijgt er een culinaire hotspot bij met enerzijds Le Pristine restaurant en anderzijds Le Pristine café. De zaak combineert het beste van de Zeeuwse terroir met de klasse en flair van Italië. Internationaal geïnspireerd maar met een focus op lokale producten.

  De naam Le Pristine komt van het Engelse woord ‘Pristine’ en betekent puur en authentiek. Twee kernwoorden die Sergio Herman bij elk project hoog in het vaandel draagt. Het is een Engels woord maar voelt tegelijk heel Frans aan. Met deze referentie wordt de link gemaakt naar de gastronomische brasserie cultuur en wordt meteen het internationale karakter onderstreept. Waar er bij Le Pristine gewerkt wordt met reservaties en walk-ins, wordt Le Pristine café een plek voor enkel walk-ins. Ideaal dus voor een korte stop tijdens het shoppen.

  Vanaf april kan Antwerpen proeven van het beste van wat Le Pristine te bieden heeft. Binnenkort worden de samenstelling van het team, de openingsdatum en het menu bekendgemaakt.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer