More

  Selah Sue terug van weggeweest met nieuwe ‘Bedroom EP’

  -

  Na een pauze van 5 jaar is ze helemaal terug van weggeweest. 5 gloednieuwe nummers zijn vanaf nu gebundeld in ‘Bedroom EP’. Een EP die overloopt van liefde.

  De EP situeert zich na de geboorte van haar eerste kind en dat is duidelijk te horen. De liefde druipt ervan af en verspreidt zich door je hele lichaam. Het album producete ze deze keer helemaal zelf met hulp van Kwes (Solange, Kelela). 

  De EP kenmerkt zich door een dromerig arrangement van intieme songs. Zo zingt ze in ‘You’ over de overweldigende liefde die ze voelt voor haar 2 kinderen. In het nummer ‘Always’ staat ze dan weer stil bij het ouder worden. “When my mind is lost, will you stand by me every night and day?”, zingt ze daar recht uit het hart.

  De echtheid waarmee deze songs geschreven zijn bezorgd je instant kippenvel. Zo puur en echt. Twee kernwoorden waarmee je Selah Sue zeker kan beschrijven en dan gaat het nog niet eens over haar stem. Want ook die is wondermooi en zeer herkenbaar. De combinatie van tekst, gevoel en die betoverende stem nemen je zo mee op de roze wolk van liefde na de geboorte van een kind. 

  Lullaby Sessions

  Ook in tijden van de quarantaine zorgde zij al voor een lichtpuntje. Op haar Facebook kon je al genieten van een paar Lullaby Sessions. Deze wekelijkse sessie voorziet de fans van akoestische covers van haar eigen nummers. Een geweldig initiatief waar je meer over te weten kan komen via hier.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie