More

  ‘Seksuolotte’ Lotte Vanwezemael (27) wordt expert bij vijfde seizoen ‘Blind Getrouwd’

  Advertentie

  -

  Vanavond had host Davy Parmentier psychologe en seksuologe Lotte Vanwezemael (27), recent ook te zien in De Slimste Mens ter Wereld, te gast in ‘Wat een Dag’. En Lotte vertelde leuk nieuws: zij werkte de voorbije maanden als één van de nieuwe experten mee aan het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

  Kent u Lotte Vanwezemael al? Ze is bachelor in psychologie, master klinische psychologie en seksuologie en doet momenteel een postgraduaat forensische psychodiagnostiek en counseling. Lotte werkt als psycholoog en seksuoloog bij Stemina, en doet individuele en groepsbegeleiding in het CAW Hasselt. De seksuologe bekend van MNM en ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zal binnenkort namelijk meewerken aan het vijfde seizoen van VTM-programma ‘Blind getrouwd’.

  Samen met vier andere experten dook Lotte in de meer dan 3000 inschrijvingen. De Deense professor Gert Martin Hald deed de prematching door de kandidaten te onderwerpen aan een uitvoerig kwantitatief onderzoek. Daarna verdiepten naast Lotte Vanwezemael en klinisch seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck (reeds aanwezig in seizoen 3 en 4), ook twee andere nieuwe experten zich in de profielen.

  Klinisch seksuoloog, relatie- en psychotherapeut Filip Geelen (36) en klinisch psycholoog en relatietherapeut Sarah Hertens (44) vervolledigen het expertenteam. Margo Van Landeghem en Sybille Vanweehaeghe zullen niet meer te zien zijn in de nieuwe reeks.

  Lotte Vanwezemael: “Ik ben ontzettend verheugd mee aan boord te zijn van het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd. We zijn beginnen draaien deze zomer en de opnames zijn nog volop aan de gang. Laat ons zeggen dat ik mijn bezigheid dus heb, aangezien ik uiteraard ook nog in mijn praktijk cliënten begeleid. Onze job als experten in Blind Getrouwd is deels achter de rug: de intensieve matchmaking is gebeurd enkele maanden geleden. Ondertussen kennen de deelnemers mekaar nog maar net, dus ik wacht mee in spanning af hoe ze het verdere traject zullen afleggen samen.”

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer