More

  Seizoen 5 is het laatste seizoen van ‘La Casa de Papel’: dit najaar op Netflix

  © TAMARA ARRANZ / NETFLIX

  Seizoen 5 is het laatste seizoen van ‘La Casa de Papel’: dit najaar op Netflix

  -

  La Casa de Papel is bevestigd voor een vijfde en laatste seizoen dat dit najaar op Netflix te zien zal zijn. De Spaanse topreeks keert voor een laatste keer terug met een release tussen oktober en december 2021. Ook andere reeksen, zoals You, keren dit najaar terug.

  De Spaanse reeks, La Casa de Papel, rond de overvallen van El Profesor komen dit najaar ten einde. Eerder bevestigde maker Álex Pina dat het vijfde seizoen tevens het laatste zal zijn voor de reeks. Dat komt deels door de populariteit van de serie, waardoor de cast ook voor andere projecten meer gevraagd worden, dat onthulde de Spaanse krant Marca enkele maanden geleden. Ondertussen werkte Pina verder aan nieuwe projecten, zoals het onlangs uitgebrachte Sky Rojo.

  Najaar 2021

  Nu is ook eindelijk bekend wanneer we het laatste seizoen van La Casa de Papel kunnen verwachten. In een brief aan aandeelhouders werd de reeks aangekondigd voor het vierde kwartaal van 2021. Dat gaat dus over de periode tussen oktober en december. Ook andere reeksen zoals You, Sex Education en The Witcher keren dit najaar terug bij Netflix.

  Het wordt voor de streamingdienst een druk najaar, dat zei CEO Ted Sarandos op de voorstelling van de kwartaalresultaten. Normaal gezien hadden verschillende reeksen al in het voorjaar moeten verschijnen, maar door de pandemie werden de activiteiten op verschillende sets stop gezet.

  Opnames lopen nog

  La Casa de Papel wordt op dit moment nog ingeblikt. De eerste opnames dateren van de zomer van 2020. Ook in september en november werd er nog gefilmd. Volgens een bericht op Reddit waren er in januari nog ‘marketing shoot’-opnames. Dat zou kunnen gaan om opnames die specifiek bedoeld zijn voor trailers of reclamecampagnes.

  Momenteel zou de reeks nog in opname zijn. Zo verschenen de laatste weken nog berichten op Instagram van El Profesor-acteur Álvaro Morte. Vermoedelijk gaat het wel om de laatste opnameperiode. Het resultaat kunnen we dit najaar op Netflix zien.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Álvaro Morte (@alvaromorte)

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer