More

  Sean Paul op maandag 6 april 2020 in de Ancienne Belgique, Brussel!

  Advertentie

  -

  Als absolute spilfiguur van de dancehall scene kondigt Sean Paul een exclusieve datum aan in het intieme kader van de Ancienne Belgique. Markeer 6 april alvast in de agenda!

  Er bestaat geen twijfel dat de Jamaicaanse zanger de temperatuur met enkele graden doet stijgen, zoals tijdens zijn imposante passage op Couleur Café vorige zomer. Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 7 februari om 10u.

  Gewapend met een arsenaal aan onweerstaanbare hits, steekt Sean Paul overal waar hij komt het vuur aan de lont met zijn Jamaicaanse vibes waar de hele wereld hem voor benijdt. Onder begeleiding van zijn opzwepende muzikanten en dansers laat Sean Paul zijn hits hun werk doen en raakt iedereen verstrikt in het spel. “Get Busy”, “Temperature”, “No Lie” feat. Dua Lipa, om nog maar te zwijgen van zijn talloze samenwerkingen met artiesten als Clean Bandit, Major Lazer, Beyoncé en Sia (met megahit “Cheap Thrills”). Zijn lijst met klassiekers lijkt oneindig en brengt mensen over de hele planeet aan het dansen. Haal je beste dansmoves boven, want Sean Paul brengt de zon in huis…en het belooft heet te worden!

  Tickets & info: www.proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer