More

  © SBS / RTL 5

  Schrijf je in voor het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’

  -

  Ruim 20 jaar na de start keert de moeder der realityreeksen terug naar het scherm. ‘Big Brother’ zal in 2021 terug naar Vlaanderen en Nederland keren.

  Het legendarische programma ‘Big Brother’ keert volgend jaar terug. Dat maakten SBS – het moederhuis van VIER en VIJF – en RTL 5 bekend. Het legendarische programma wordt wereldwijd nog steeds omarmd door veel mensen en is ook in andere Europese landen aan een geslaagde revival bezig en komt nu ook terug naar de lage Landen.

  In 1999 schreef Nederland geschiedenis met de allereerste Big Brother ter wereld. Vandaag, ruim twintig jaar na de start van de populaire realityreeks, leven wij in een ‘Big Brother’-maatschappij waarin we constant in de gaten worden gehouden en elkaar in de gaten houden, bespieden én beoordelen. Verschillen zijn op scherp gezet, je mening geven is nog nooit zo makkelijk geweest en we streven er allemaal naar om een zo mooi mogelijk beeld van onszelf naar buiten te brengen.

  Het is volgens de zenders daarom hoog tijd voor ‘Big Brother’ om iedereen weer een spiegel voor te houden en de samenleving opnieuw uit te dagen om deel te nemen aan zijn experiment. Annick Bongers, programmadirecteur SBS: “Big Brother is de moeder van de realityprogramma’s en relevanter dan ooit: we staan in voortdurend contact met elkaar en de buitenwereld en presenteren een zo mooi mogelijke versie van onszelf. Maar wat gebeurt er als mensen plots naar binnen moeten kijken in plaats van naar buiten? Deze nieuwe Big Brother wordt een ontzettend interessant experiment voor alle generaties.”

  Schrijf je in

  Wat is perceptie en wat is realiteit? Want wat gebeurt er als wildvreemde mensen 100 dagen lang niet anders kunnen dan zichzelf te zijn, zonder filters en social media en ondertussen 24/7 bespied en beoordeeld worden door de kijker? ‘Big Brother’ gaat de uitdaging aan en is op zoek naar bewoners. Iedereen die deze uitdaging aandurft, kan zich nu inschrijven via www.bigbrother2021.com.

  BronSBS
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie