More

  Schoenenketen vanHaren neemt 43 Brantano-winkels over

  Advertentie

  -

  Vanaf 1 oktober neemt vanHaren 43 Brantano-winkels over. Dat werd zopas bevestigd in een persbericht. De keten heeft reeds 16 winkels in ons land.

  Na het faillissement van FNG, dat is het modebedrijf boven Brantano, CKS en Fred & Ginger, was er onduidelijkheid over het lot van Brantano. Vandaag maakte de Deichmann-groep bekend dat het met zijn schoenenketen vanHaren 43 Brantano-winkels zal overnemen. 

  Onduidelijkheid voor personeel

  Met de overname zal het merk Brantano uit het straatbeeld verdwijnen en vervangen worden door vanHaren. Het bedrijf onderzoekt de komende weken “welke betrokken Brantano-medewerkers in de vanHaren organisatie geïntegreerd kunnen worden.” De details van de overname worden in de komende periode verder uitgewerkt.

  De schoenenketen is al reeds 90 jaar in Nederland gevestigd en verkoopt naast een eigen collectie ook bekende sportmerken. In de afgelopen drie jaar openden ze reeds 16 winkels in België, onder andere in Mechelen en Antwerpen. Het bedrijf is onderdeel van de Deichmann-groep, opgericht in 1913 en wereldwijd actief is in 31 landen.

  BronPB
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer