More

  San Holo verkent onontgonnen, elektronisch niemandsland op single ‘IT HURTS!’

  Advertentie

  -

  De Nederlandse producer San Holo heeft een nieuwe single uit. Het is de derde single van het nieuwe album bb u ok?, dat op 21 mei zal verschijnen. Het is onze Must Discover.

  Sander van Dijck staat bekend om het mixen van gitaren met emotionele en eerlijke teksten in zijn geheel eigen stijl. Met debuutalbum album1 (2018) verkende hij het onontgonnen niemandsland tussen EDM, post-rock en indie. Met zijn nieuwe langspeler belooft Holo een heel eigen wereld, met afwisselende organische soundscapes en full-band composities. Op het album werkt hij o.a. samen met Rivers Cuomo (Weezer) en American Football. Twintig tracks zal het album tellen, waar we er nu al drie van kennen.

  Net zoals op zijn vorige singles moedigt San Holo de luisteraars aan om zowel bij zichzelf als bij de mensen om hen heen de vinger aan de pols te houden en te zien hoe het nu écht met hun gaat. Voor single IT HURTS! liet hij zich inspireren op relatieproblemen. “The only thing that I’ve learned, it’s only real when it hurts.” Soms zijn relaties intens pijnlijk maar tegelijkertijd intens mooi”, zo zegt San Holo over de track, die vanwege dat gevoel volledig met hoofdletters is getiteld.

  Ontdek de nieuwste muziek via onze Must Discover-afspeellijst. 

  Check ‘IT HURTS!’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer