More

  Sam Fender komt terug naar Brussel: 25 februari in Ancienne Belgique, AB

  Advertentie

  -

  De Brit Sam Fender verovert al een tijd de muziekwereld met zijn heerlijke muziek. De man bekend van hits ‘Hypersonic Missiles’, ‘Dead Boys’ en ‘That Sound’ komt op 25 februari terug naar Brussel voor een show in AB. De ticketverkoop start op vrijdag 25 oktober om 10u. 

  Zijn concert op 6 november in La Madeleine is al weken uitverkocht. Zijn debuutalbum zet al een tijdje het internet op zijn kop. Zijn charisma doet iedereen smelten. Sam Fender laat zijn gitaar voor zich spreken en verovert zo met gemak de hele wereld. Goed nieuws voor alle fans, want op zijn veroveringstocht houdt Sam Fender ook halt in AB op 25 februari. Een niet te missen afspraak.

  De jonge Brit uit Newcastle zet zijn opmars voort met het langverwachte album ‘Hypersonic Missiles’. Met de gelijknamige single en opvolgers ‘Leave Fast’, ‘Dead Boys’ en ‘That Sound’ toont hij mooi zijn uitzonderlijk talent. Een innemende stem, eigenzinnige uitstraling, politiek en sociaal geladen teksten: de man weet hoe het moet. Een artiest om opnieuw en opnieuw aan het werk te zien!

  Sam Fender op 25 februari in AB. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer