Ryan Reynolds in nieuwe Netflix-actiefilm ‘6 Underground’: vanaf vrijdag te zien

© Netflix

© Netflix

Netflix is er weer met een nieuwe kaskraker. Zo heeft de streamingdienst Ryan Reynolds en regisseur Michael Bay samen gebracht voor de actiefilm ‘6 Underground’. Vanaf vrijdag 13 december te zien op Netflix. 

Om de feestdagen door te komen, lanceert Netflix aanstaande vrijdag de kaskraker ‘6 Underground’. Daarin ensceneren zes personen hun dood om samen jacht te maken op ’s werelds meest beruchte criminelen. Verwacht een hersenloze actiethriller, met de nodige portie humor. De perfecte blockbuster dus. Het scenario werd geschreven door hetzelfde team als bij ‘Deadpool’. Ryan Reynolds, die je ook wel kent van ‘Deadpool’ speelt de hoofdrol.

Explosies

Met ‘6 Underground’ heeft Netflix ook een grote regisseur te pakken. De naam Michael Bay zegt je misschien niet meteen iets, toch is de man de meester in actiefilms met grote budgetten én explosies. Hij regisseerde onder andere ‘Armageddon’, ‘Pearl Harbor’ en ‘Transformers’. Naast Ryan Reynolds bestaat de cast ook uit Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy, Lior Raz, Payman Maadi en Dave Franco.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in