Ruby, ruby, ruby… (…)

Met een hese stem en soul-allures komt deze hasseltse zangeres aardig in de buurt van haar idool Amy Winehouse. Ze is klaar om zich helemaal op haar solo-carrière te smijten en bracht recent haar eerste single ‘Lipgloss’ uit.

More about here

Voor dit nieuwe avontuur was ze een deel van de band Misguided. Deze hasseltse schone met de prille leeftijd van 20 jaar besloot echter om voor een solocarrière te gaan. Wat dit allemaal nog indrukwekkender maakt is dat ze haar lyrics zelf schrijft. We hebben hier te maken met een heel erg ambitieuze dame!

Catchy song

Laat je helemaal meeslepen door de eerste single van de hasseltse Ruby Grace. Meeslepende electro-beats en haar innemende stem zorgen voor een prachtige song over, ja je leest het goed, lipgloss! Een catchy song met een vibe die je helemaal doet relaxen in de zetel na een (zware) dag studeren.

Wegdromen naar exotische oorden

Ook in de videoclip vind je dezelfde elementen terug. Exotische taferelen met bloemen en een paar echte adonissen. Leuk weetje, in de clip wordt er echte honing gebruikt om van haar lichaam te doen druipen, als dat niet op je netvlies blijft plakken…

To be continued

In de loop van dit jaar verschijnt er een EP met 6 nummers van haar hand. Zeker iets om naar uit te kijken! Dit kan voor haar het begin van een carrière worden die wij zeker in de gaten zullen moeten houden! 

Volg voor meer
RECENSIES OVERZICHT
Ruby Grace - 'Lipgloss'
ruby-ruby-rubyMet een hese stem en soul-allures komt deze hasseltse zangeres aardig in de buurt van haar idool Amy Winehouse. Ze is klaar om zich helemaal op haar solo-carrière te smijten en bracht recent haar eerste single ‘Lipgloss’ uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in