More

  Ronnie Flex & Deuxperience op woensdag 20 mei in de Roma, Antwerpen!

  Advertentie

  -

  Zijn songs zijn de lijfliederen van de huidige jonge generatie. Hij is een man met een duidelijk omlijnd en uiterst concreet plan: Ronnie Flex wil de meest impactvolle muzikant van Nederland en omstreken te worden. Hoe? Door honderden beats te creëren, eindeloos aan zijn raps te schaven en voortdurend zijn producties nog beter, strakker en veelzijdiger te maken.

  Er is geen andere Nederlandse artiest die zo perfect weet te balanceren tussen mainstream en de underground rap- en hiphopscene. Hij releast een Bløf-cover, scoort hits (“Drank & Drugs” (met Lil Kleine), “Niemand” (met Mr. Polska), “Energie” (met Frenna), …), slaat streamingrecords aan diggelen, brengt een Coolcat-kledinglijn uit, laat de Afas Live in Amsterdam vollopen, maar charmeert ook de credibele hiphoppers met een trap-mixtape release.

  Na een korte pauze in 2019 is hij meer dan ooit klaar om naast Nederland ook Vlaanderen helemaal het zijne te maken. Een nieuw album staat op de planning voor het voorjaar van 2020 met daarnaast tal van liveshows. Op woensdag 20 mei staat Ronnie Flex samen met het Amsterdam’s live collectief Deuxperience in De Roma in Borgerhout.

  Tickets & info: www.deroma.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer