More

  Rockstar Games zoekt maker voor TV-campagnes: komt trailer GTA 6 er binnenkort aan?

  Advertentie

  -

  Komen de eerste beelden van GTA 6 er binnenkort aan? Door de publicatie van een vacature van ontwikkelaar Rockstar Games leiden fans de komst van een trailer af. De ontwikkelaar zoekt namelijk naar een ‘Cinematic Gameplay Capture Artist’.

  Het is ondertussen bijna acht jaar geleden dat GTA 5 uitkwam. De laatste jaren en vooral sinds de komst van de nieuwe generatie spelconsoles, zoals de PS5 en de Xbox Series X, worden fans alsmaar ongeduldiger in het wachten op opvolger GTA 6.

  Gezocht: maker van beelden voor TV-campagnes

  Vooralsnog heeft Rockstar Games niets bekendgemaakt over de mogelijke release of de ontwikkeling van GTA 6. Al weten fans doorheen de jaren wel signalen op te pikken die lijken te wijzen op een toekomstige release. Een van die signalen werd afgelopen week opgepikt, zo werd opgemerkt dat Rockstar op zoek gaat naar een ‘Cinematic Gameplay Capture Artist’. Dat is een persoon die aan de slag moet om cinematische gameplay te maken binnen de virtuele 3D-omgeving. Die beelden zouden gebruikt worden voor trailers en TV-campagnes.

  De persoon moet tevens een “world-class player of current platform” zijn en moet dus erg goed zijn in de ontwikkeling van games voor PS5, PS4 en Xbox. Zou dat voor GTA 6 zijn?

  GTA 6?

  Uit de functieomschrijving valt niet af te leiden of de persoon aan GTA 6, dan wel aan een ander project zal werken: Rockstar houdt het zelf op “on a range of projects”. Toch denken fans dat het om GTA 6 gaat en dat we in de komende maanden een trailer en zelfs misschien gameplay van de nieuwe game kunnen verwachten.

  Al is dat nieuws niets meer dan een gerucht, zo zou het ook om de remake van GTA 5 en GTA Online kunnen gaan. Die versies komen in het tweede deel van het jaar naar de nieuwe generatie spelconsoles. 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer