More

  Rock Werchter onthult zomerbar met Bazart, Tourist LeMC en Selah Sue (en ook een televisieshow)

  Advertentie

  -

  Rock Werchter zal deze zomer niet doorgaan. Toch zal het niet stil blijven op het Festivalpark. Er komt namelijk een zomerbar, mét concerten van Bazart en Selah Sue. Op zondag 5 juli zelfs een heuse live TV show.

  Rock Werchter zal deze zomer toch een beetje plaatsvinden op het Festivalpark. Van 2 tot 5 juli opent de organisatie een zomerbar op de North West Walls site. Op donderdag, vrijdag en zaterdag vinden er concerten plaats en op zondag een live TV show. De opbrengsten staan in het teken van LIVE2020, een solidariteitsfonds van de livemuzieksector. 

  Selah Sue, Tourist LeMC en Bazart

  Geen TW Classic, geen Boutique, geen Rock Werchter. Het zal tot minstens 2021 wachten worden op échte festivals. Alle massa-evenementen blijven alvast tot eind augustus verboden, maar klein kan wel. Vanaf 1 juli. Onder de North West Walls torens wordt dra een zomerbar opgebouwd, alle geldende regels voor horeca en events respecterend. De zomerbar opent tijdens het Rock Werchter weekend. En ook de live muziek keert terug naar het Festivalpark.

  Op donderdag 2 juli treedt Selah Sue op in de zomerbar, op vrijdag 3 juli Tourist LeMC, op zaterdag 4 juli Bazart. Er is steeds een concert om 15u30 en een tweede om 20u30. Per show zijn er 200 tickets beschikbaar. Gezien bezoekers aan tafeltjes van vier dienen plaats te nemen, worden de tickets uitsluitend per tafel aangeboden. Een pakket, dat bestaat uit vier tickets en 1 parking ticket, kost 45 per persoon (180 per pakket) inclusief servicekosten.

  Ook op televisie

  Ook digitaal is Rock Werchter te beleven. RWTV brengt een selectie van de beste concerten uit het rijke Rock Werchter archief. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt. De concerten zullen te zien zijn op Proximus Pickx en rockwerchter.be. Er zijn online party’s zijn voor wie thuis of elders in zijn bubbel een feestje wil bouwen. Er worden volop herinneringen opgehaald en gedeeld. En op zaterdagavond wordt er gekwist. Quizmasters van dienst zijn Jan Delvaux en Jimmy Dewit van Belpop Bonanza. Inschrijven voor de Rock Werchter Huiskamerquiz kan vanaf nu via huiskamerquiz.be. De opbrengst gaat integraal naar LIVE2020.

  Op zondagavond zit Rock Werchter op het scherm. Van de tv, van de computer, tablet of smartphone. Rock Werchter for LIVE2020, rechtstreeks vanuit de zomerbar, wordt uitgezonden op Canvas, Proximus Pickx en rockwerchter.be. Een show met veel live muziek, met warme verhalen. Een show inclusief festivalgevoel. Maar met ook aandacht voor de crisis waarin de livemuzieksector zich bevindt, waarom LIVE2020 zo hard nodig is. Emma Bale, Glints, SONS, Eefje de Visser en Arno zullen optreden tijdens Rock Werchter for LIVE2020.

  Tickets voor de zomerbar concerten zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 20 juni om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer