More

  Rock Werchter Encore 2022 maakt volledige line-up bekend: ticketverkoop start morgen

  Advertentie

  -

  Het eenmalige dagfestival Rock Werchter Encore voegde vandaag nog een heleboel namen toe aan zijn line-up. Ook The Kid LAROI, Foals en nog vele anderen zakken op zondag 26 juni af naar het Festivalpark.

  Het wordt een drukke zomer in Werchter. Niet alleen keert Rock Werchter dit jaar terug, maar ook Werchter Boutique en TW Classic zijn dit jaar opnieuw van de partij. Een dag na TW Classic zal er ook Rock Werchter Encore zijn. Dat is een eenmalig, extra dagfestival. Eerder maakte de organisatie headliner Florence + the Machine bekend. Vandaag voegen ze ook Zwangere Guy, Intergalactic Lovers, Foals, The Kid LAROI, Sylvie Kreusch, AG Club, Sky Ferreira, Mitski en The Specials toe.

  Het extra festival zal zich niet op de volledige wei afspelen. Zo zijn enkel de Main Stage en The Barn toegankelijk. De opening van KlubC en The Slope is voor enkel dagen later met het vierdaagse festival Rock Werchter.

  Tickets kopen

  De ticketverkoop voor Rock Werchter Encore start op donderdag 14 april om 10 uur via ticketmaster.be. Een ticket kost 94 euro (inclusief servicekost en mobiliteitsbijdrage). Tickethouders van Rock Werchter 2022 genieten van een korting van 10 euro bij de aankoop van een ticket voor Rock Werchter Encore.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer