More

  Rock Werchter 2022 uitverkocht (maar extra event in Festivalpark deze zomer)

  Rock Werchter 2022 uitverkocht (maar extra event in Festivalpark deze zomer)

  -

  Rock Werchter 2022 is helemaal uitverkocht, dat maakte de festivalorganisatie woensdag bekend. Al is er meer, want naast een editie van Rock Werchter, Werchter Boutique en TW Classic werkt de organisatie aan een extra event deze zomer.

  De ticketverkoop voor Rock Werchter 2022 ging hard. Gewoonlijk is het festival pas enkele weken voor de aftrap volledig uitverkocht, maar dit jaar kan Rock Werchter het bordje uitverkocht al in februari ophangen. Zo is vanaf vandaag geen enkel van de 67.000 combitickets en 21.000 dagtickets nog te koop. Het festival zal dit jaar plaatsvinden van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli. Ze pakken dit jaar – zoals gewoonlijk – uit met een straffe line-up boordevol gevestigde waarden en nieuw talent. Zo komen onder meer Pearl Jam, Metallica, Imagine Dragons en Red Hot Chili Peppers naar Werchter.

  Vandaag voegen ze nog The Kid LAROI toe aan de affiche van donderdag 30 juni. Die dag komen ook Lady Blackbird, Glints en ILA naar het Festivalpark. Op vrijdag 1 juli zijn SONS, Tin Fingers en Sans Soucis nieuw. Yong Yello en Grandson vervolledigen de line-up op zaterdag 2 juli.

  Bijzondere bisronde

  Het wordt een drukke zomer in Werchter, maar die zou nog eens drukker kunnen worden. Zo wordt de festivalzomer daar afgetrapt op zondag 19 juni met Werchter Boutique. Die avond spelen onder andere Stromae en Gorillaz in het Festivalpark. Op zaterdag 25 juni gaat dat feestje verder met Nick Cave & The Bad Seeds, Placebo en The Smile op TW Classic. Enkele dagen later barst het reguliere Rock Werchter los.

  Al heeft de organisatie nog een verrassing achter de hand. Zo schrijven ze dat “de zomer in Wercher nog meer te bieden heeft. Rock Werchter bereidt een verrassing voor”. Mogelijk mogen we dus een extra concert verwachten in Werchter. Kanshebber zou dan The Weeknd kunnen zijn, die zijn After Hours-tour uitstelde om de focus te leggen op stadionshows. Het speculeren kan beginnen!

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer