More

  Rock Werchter 2022 kondigt Rock Werchter Encore aan: extra festivaldag?

  Advertentie

  -

  Rock Werchter heeft donderdag een mysterieuze boodschap verspreidt via Twitter. De festivalorganisatie kondigt Rock Werchter Encore aan. Mogelijk gaat het om een extra festivaldag.

  Een tijdje geleden kondigde Rock Werchter aan nog een grote verrassing in petto te hebben. Ze hadden het toen over een extra event op de festivalweide van Rock Werchter, waarna ze een paar dagen later de – inmiddels afgelaste – comedyshow van Alex Agnew aankondigden. Daarmee leek de festivalagenda van Werchter volledig, maar schijn bedriegt. Donderdagnamiddag kondigde de festivalorganisatie ‘Rock Werchter Encore’ aan. Daarmee lijken ze te hinten op een extra festivaldag.

  Op forum efestivals.com denken ze te weten waarover gaat. Zo publiceerde Rock Werchter een heleboel mysterieuze tekens op hun Twitter. Met een beetje verbeelding kan je daar ‘woman’ in lezen. Rock Werchter Encore zou dan ook een festival zijn met allemaal vrouwelijke headliners. Daarmee zouden namen als Florence + The Machine, Robin, Megan Thee Stallion en Sigrid kanshebbers kunnen zijn. Let op: dit is allemaal speculatie. Rock Werchter belooft snel met meer nieuws naar buiten te komen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer